5. A bude plesat!!!

31.10.2011 18:32

   Tak to tu ještě nebylo ! Už i vrabci na střeše si cvrlikají, že se připravuje jedna velká akce. Rodičové ( a přátelé školy :-) ) třídy 5. A se totiž rozhodli, že si v zimě zaplesají spolu s dětmi a třeba i pod pedagogickým " dohledem". Akce se připravuje na konec února, vstupenky se kupují už nyní....neváhejte....Únor zdá se být ještě daleko, ale znáte to - než se nadějeme, jsou tady Vánoce a po nich je únor skoro vzápětí. Organizátoři slibují dobrou zábavu, ještě lepší dlabanec a taky trochu napětí u bohaté tomboly. Ještě váháte? Tak neváhejte a pojďte do toho :-)

Dodatek organizátorů :

Protože se jedná o "vesnický ples" nečekejte gigantické naleštěné paláce, ale opravdu vesnickou hospodu, do které se vejde pouze 300 lidí. Tato je pochopitelně plně vybavená pro pořádání takovýchto akcí, takže žádné obavy zde nejsou na místě. Do Hrabové jezdí autobus č. 41, který stojí přímo před restaurací. Parkování je před objektem nebo ve dvoře.
Bude-li chtít některé z dětí veřejně ukázat své dovednosti a vystoupit tak "na prknech, která znamenají svět", napište a my je (pokud to bude časově možné) zařadíme do programu. Toto dítko má vstup na ples ZDARMA.

—————

Zpět