Čtvrtletí

17.11.2011 21:15

       Neuvěřitelné. Jsme ve čtvrtletí. Toto letí....!!!:-D. Po třídních schůzkách  Broučci ví, kde je tlačí bota a kde bude třeba napnout síly. Učiva přibývá a náročnost se stupňuje. Dost Broučků míří z páté třídy na gymnaziální studia. Před sebou mají náročných několik měsíců...

     Pokud bych měla zhodnotit 1. čtvrtletí, mohu konstatovat, že dětičky se nám dostaly do náročného výchovného období zvaného PUBERTA a práce s nimi se tudíž stala náročnější. Jelikož jsem už několik takových " přerodů" miloučkých dětiček v " puboše" zažila, vím, že to je zcela přirozené a dočasné. Většina z  nich se časem vrátí do " normálu" a dnes i po letech s takovýmito puberťáky- absolventy-  udržuji skvělé vztahy. Určitě jsme nebyli jiní :-).

    Pokud mohu požádat rodiče, nespoléhejte úplně na samostatnost svých potomků. Někteří jí jsou schopni, někteří ještě ne...prosím, pomozte jim. Přimlouvám se za velké pochvaly, pokud se jim něco podaří a za trpělivost při pomalejším chápání....:-) Prosím, nespílejte mi za špatnou známku Vašeho potomka. Apelujte spíše na něj...v životě to tak je nastaveno a já určitě nechci nikomu z Broučků jakkoliv ublížit. Důvěra je v tomto smyslu velmi důležitá !!!!

  A ještě Luky. Brýlky dostal už dříve, ale teprve teď našel " odvahu"- ukázat se všem. Mimochodem...fešák každým coulem..uznejte :-)

                    

 

—————

Zpět