Jak jsme dopadli...

06.10.2011 05:22

   Po zhruba 10 dní jsme se s Broučky snažili obhájit loňský úspěch ve sběrové akci. Druhé místo však tentokrát bylo nad naše síly. Skončili jsme pátí. Stav jsem průběžně kontrolovala každé ráno i odpoledne. Zpočátku byla naše stránka se zápisem drahocenných centimetrů dost dlouho prázdná, pak se ale začala pomalu plnit a ke konci už se hemžila mnoha centimetříky :-). Ovšem na takovou 4. A jsme rozhodně neměli. Těm dokonce jedna stránka nestačila a hustě zaplnili čísly svých nasbíraných " metrů" hned dvě. Možná to šlo až do kilometrů....:-D.

    Chválím všechny, kteří sbírali, nosili, samozřejmě dík patří i rodičům ( nebo právě jim ). Jelikož letos " výběrčí sběru" nezapisovali k přinesených centimetrům jména žáků, nemohu udělat třídní vyhodnocení všech. Ty větší přinesené dávky však "výběrčí" napsali společně se jménem, takže aspoň naši nejpilnější sběrači:

Zuzka Baranová       281 cm

Luky Cieslar              159 cm

Katka  Chrápková     148 cm

Kristýnka Růžičková    86 cm

Marťa  Adámek           75 cm

Celkově nasbírali žáčci naší třídy 1 499 cm !!!!!!

  Na jaře by měla ještě jedna  sběrová akce proběhnout. Věřím, že v té naší poslední společné opět zabodujeme. A tak, prosím, začněte starý papír už teď "křečkovat" :-D.

     

 

—————

Zpět