Náročný leden

26.01.2012 19:03

 

Než jsme se stačili vzpamatovat, že je tu nový rok, je pryč už i první měsíc- leden. Ten byl na akce nejméně stejně bohatý jako prosinec, i když možná více pro učitele než žáky. Den otevřených dveří, třídní schůzky, zápis do 1. tříd a v neposlední řadě uzavírání známek a vysvědčení. Na Dni otevřených dveří ochotně vypomohli někteří žáčci- Nikolka Martausová, Zuzik Baranová, Kačka Chrápková a Janička Lesová. V přestrojení za vzornou žákyni Květušku doprovzala děvčata rodiče s mrňousky po škole.

 Tři žáci z naší třídy šli reprezentovat školu v Matematické olympiádě a čtyři žáci recitovat ve školním kole Recitační soutěže. S matikou se jeli potýkat- Zuzka Baranová, Martin Adámek a Bohouš Žůrek. Recitátory vidíte přímo " v akci" na přidaných fotografiích.

 Všichni prokázali bojovné srdce, všichni podali maximální výkony a všichni tudíž mohou být  pochváleni před " nastoupenou jednotkou" :-). Výsledky Matematické olympiády v této chvíli ještě nemám, ale v recitační soutěži jsme získali druhé místo zásluhou Lukáška Cieslara s básní " Na koupališti". Všem " reprezentantům" ještě jednou touto cestou děkuji a přeji hezké vysvědčení :-)

A ještě matematika.......

—————

Zpět