Přelom roku v naší třídě

21.01.2012 19:59

Prosinec a leden byly měsíce " nacvaklé" akcemi k prasknutí. V prosinci jsme absolvovali vánoční jarmark, setkání s pekelníky a nebeskými mocnostmi, některé děti pomáhaly při organizaci klubu "Předškolák", soutěžilo se o nejlepší vánoční cukroví, zdobili jsme třídu, otáčeli adventní kalendář, fandili jsme účastníkům finále soutěže " Lukáška má talent" ( škoda, že se letos nezapojil nikdo z naší třídy....), společně s 5.B jsme uspořádali módní přehlídku.

   Leden pak nastoupil zostra a došlápl si na děti prověřováním jejich znalostí ( přece jen pololetí zaklepalo na dveře). Příští týden nás budou reprezentovat tři žáčci v okresním kole Matematické olympiády, další čtyři pak ve školním kole Recitační soutěže. Držte palce.

   Poslední lednový den rozdáme vysvědčení a od 1. února jedeme opět ze startovní čáry přímo do cílového června a našeho posledního společného vysvědčení. Všem broučkům přeju, ať se start a následný finiš do cíle podaří a já můžu v červnu sázet na to poslední vysvědčení jen samé krásné známky.

—————

Zpět